Moderne ruimte in landelijke omgeving


De oude, van binnen verbouwde koestal biedt verschillende mogelijkheden. U kunt er vergaderen, team- of familiedagen organiseren en cursussen of workshops geven. De grote ruimte is geschikt voor maximaal 25 personen. De opstelling van de tafels is naar eigen wens in te delen. Daarnaast is er een aangrenzende kamer voorzien van comfortabele stoelen en een zitbank voor overleg in een kleinere groep. De faciliteit is toegankelijk voor mindervaliden.

grote vergaderruimte

kamer voor een kleiner gezelschap


De gehele ruimte is voorzien van vloerverwarming, wat garant staat voor een aangenaam klimaat. Er is een flip-over aanwezig en gebruik van een beamer in overleg. Ook is er Wifi in de ruimte aanwezig.Entree

Bij de entree bevindt zich een ruime garderobe. Hier vindt u ook twee aparte, grote en moderne toiletten.

Op het erf zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Terras en tuin

Even een rustmomentje pakken? Ga dan even lekker naar buiten. Op het terras en in de tuin kunt u bij mooi weer heerlijk genieten van de unieke, landelijke omgeving en het buitenleven.

 

Ook aan het einde van de dag is dit een unieke plek in de ondergaande zon. De koeien staren u vast wat loom aan vanuit het aangrenzende land.
Pantry

De grote zaal is ingericht met een kleine pantry. Hier is een koffiezetapparaat, een waterkoker, het nodige serviesgoed en een vaatwasser waar u gebruik van kunt maken.

Catering

Koffie en thee zitten standaard in het arrangement. Geheel afhankelijk van uw wensen kunnen wij ook andere zaken voor u verzorgen, zoals ontbijt, lunch, borrel en diner. Dit doen wij in samenwerking met lokale cateraars.HET LANDGOED

Op het landgoed van boerderij Op de Haar kan tussen de bedrijven door een heerlijke wandeling gemaakt worden. Achter de grote stal, die nog steeds in bedrijf is, zijn uitgestrekte landerijen, waar weilanden afgewisseld worden met bospercelen en houtwallen. En, met wat geluk ontmoet u tijdens de schemering nog een das of een ree.